lørdag den 12. april 2014

700 km og to maskiner vasketøj senere!

(Skrevet loerdag morgen, men vi har ikke kunne komme p[ nettet)I går tog vi den skønne vej fra washington til.. Ja til der hvor vi nåede til.. Vi kørte gennem en af de store national parker herovre der hedder Shenandoah. Der var et vildt dyreliv på den lange snoede vej op ad bjergene, og var var ved at køre både et dådyr og en ørn ned! Desuden så vi en bæver, en vild kalkun og noget vi tror er murmeldyr! Ellers burde et murmeldyr i hvert fald se sådan ud ;)
Det tog rigtig lang tid, da max hastigheden lå mellem 25 og 45 miles dvs mellem 40 og 70 km i timen.

Vi kom lidt udenfor sæson, så der var ikke mange på vejen udover os - det var super fantastisk. Da klokken blev omkring 19 besluttede vi os for at finde et hotel hvor vi kunne få vasket tøj.. Det viste sig at være meget svært, så efter at have forhørt os på 5 forskellige hoteller fandt vi vej til et møntvaskeri hvor vi gik vasket to maskin fulde! Det var SÅ meget tiltrængt :) mens vi ventede på tøjet, fik vi spist endnu en omgang amerikansk junkfood (det er ved at være lettere fælt!).

Nu ligger vi på et motel og glæder os til at få nogle flere kilometer i den nu små ridsede Nissan (Hej kantsten!). Og så har Marc lært at det ikke er smart kun at have én arm ud af vinduet - nu er den ene meget rød og den anden meget hvid, så solcremen må frem i dag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar