mandag den 7. april 2014

Shopping, billeje og mangel på gps!

Mandag morgen blev vi hentet af en chauffør omkring kl. 9 for at køre os til biludlejningen som lå i Newark lufthavn, New Jersey. Det betød at vi skulle væk fra Manhattan og det tog en helveds tid! Da vi have brugt en times tid på at køre 30 km ankom vi til biludlejningen hvor vi fik vores bil - Marc var MEGET henrykt da han så bilen! Vi fik en ny Nissan something som skulle startes ved hjælp af en knap.. Det skulle åbenbart være smart :)

Bilen var superlækker og havde alt det udstyr man kunne ønske sig... Med undtagelse af gps (for det havde vi jo ikke brug for - vi er nogle tåber)! Da vi havde fundet ud af at vores navigations app på iPaden fungerede cirka lige så godt som vores hjerner efter at have cirklet rundt om Newark lufthavn 3 gange, opstod der en smule panik, utålmodighed og agressivitet i bilen, men på en eller anden mærkelig måde fandt vi ud til den store outlet by alligevel (miraklernes tid er ikke ovre)! Det var KÆMPE stort - der var seriøst alt! Vi fik købt mere end vi havde brug for, men heldigvis synes vi selv vi havde fået nogle fine ting med hjem! Det viste sig dog at det bedste køb vi gjorde i dag ikke var under vores shoppingtur - men det kommer vi tilbage til.
Da vi havde brugt fem timer i outlettet gav Camilla op som den første (hvem havde troet det?!), og så var vi snart på vej mod Philadelphia.
Da vi kom ud på vejen fandt vi ud af at det var umuligt at få et kort frem på mobiler og iPads uden wifi, så vi gjorde kort stop på McD, hvor vi nærmest ulykkelige konstaterede at vi aldrig ville nå frem til Philadelphia, så det var bedre bare at blive boende på McD! til sidst kom vi dog frem til den konklusion at det måtte være muligt at købe sig en gps i det her land (selvom vi var langt ude for ret og lov). Efter fem minutter i bilen tilsmilede lykken os, og vi faldt over en Best By, som svarer til vores Elgiganten. Vi fandt en TomTom til en god pris på 110 dollars plus tax, og derfor er vi nu nået frem til Philadelphia!


De godt 650 kroner vi har givet for gpsen er uden tvivl de bedst brugte penge på den her ferie! Turen gik smertefrit, dog med lidt slutproblemer inde i Philly, da byen er proppet med ensrettede gader!

Vi har det skønneste hotel meget centralt og med masser af personlighed og charme! Nu er vi mega trætte, så der skal vaskes lidt tøj og så er det ellers i seng :)

Håber jeres dag har været mindre begivenhedsrig end vores.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar