søndag den 6. april 2014

Michelin fiasko og sidste dag i NY!

Lørdag aften skulle vi jo som fortalt på en to stjernet michelin restaurant. Det var en japansk restaurant, så vi glædede os til at få noget af verdens bedste sushi!
Jeg tror vi nu kan konstatere at japansk michelin mad er meget lidt som noget som helst vi kender! Vi startede ud med at bestille otte små retter som alle var til deling, blandt andet noget søpindsvin (som umiskendeligt meget mindede om hjernemasse), stribet jack fish med trøffelolie og hummer med noget andet fittelihut!

Den her ret er noget ål med agurk og tang! Den smagte rent faktisk fint!

Vi kan vist ærligt sige at en tur på joci sushi i Esbjerg havde været fortrukket til enhver tid! Det var meget få af retterne vi egentligt synes smagte godt, men det var en sjov oplevelse! Vi sluttede af med at bestille nogle egentlige sushi ruller med laks og avocado, de faldt i meget god jord ved Camilla!
Efter vi havde fået lov til at betale omkring 1400 kr for oplevelsen, trængte vi til en øl (der ikke var af japansk herkomst) og vi fandt en irsk pub i området!
Da klokken slog 1 lå vi og sov hjemme på vores hotel, og otte timer efter (næsten på klokkeslet) vågnede vi og sidder nu og spiser morgenmad.
Det er sidste dag i New York - meget vemodigt! Dagen skal gå med en tur på Natural History museum hvor vi forhåbentligt får set en dino eller to :) Bagefter har vi planer om at spise frokost i central park og ellers bare nyde de sidste timer i den her skønne by, som har vundet vores hjerter! Vi er så heldige at bo i et område hvor der er (forholdsvist) fred og ro, og så kan vi opleve menneske mylleret når det passer os!

Vi håber i savner os ;)

Kys og kram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar