onsdag den 2. april 2014

New Yorks ikoner

På dag to i NY er vores døgnrytme ved at være på plads :) vi gik i seng kl. 21.30 i går og vågnede kl. 6.30 i morges, så vi fik en masse ud af dagen!
Vi startede dagen med en tur ud til frihedsgudinden, hvor vi desværre ikke havde mulighed for at komme op i kronen :( så det var vi lidt trætte af! Efter frihedsgudinden gik turen til Ellis Island, hvor immigranterne kom ind i 1800 tallet, det var ikke så spændende som forventet, så det var vi hurtigt ude af igen!

Vi gik bagefter op for at se world trade one (som er den nye store bygning på world trade centers plads). Vildt imponerende byggeri!


Turen bagefter gik lidt rundt i området og vi endte med at gå en tur op på brooklyn bridge, som er måske den mest ikoniske bro i New York.


Inden vi så os om befandt vi os i Chinatown og Little Italy.. Chinatown lugter af kinamad og fisk og er meget som vi forventede :) mange kinesere og kopivarer ;)
Little Italy var egentlig bare et område med RIGTIG mange italienske restauranter, og uden så meget som EN italiener! 

Da vi havde været på benene i omkring 8 timer gik turen med metro hjem. Nu ligger vi og nyder at fødderne ikke rører jorden og lægger slagplan for første aften uden søvnmangel i NY :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar