torsdag den 10. april 2014

Mødet med hovedstaden og øjeblikket hvor der ikke er flere rene underbukser!

I går ankom vi på hotellet omkring kl. 13, efter en fin køretur hertil. Udover de meget stor huller i motorvejene, er det ret nemt at køre på interstate herovre. Vi ankom en time før check-in så vi fik lov at stille vores kufferter på værelset og så stak vi af ned af marinaen (som vi bor ud til - men selvfølgelig med udsigt den anden vej). Vi fandt hurtigt ud af at vores hotel ligger ret fint, og det var let at få set alle de store seværdigheder i Washington.
Der er fuld af cherry blossom træer i Washington, og de er lige sprunget ud, så det ser helt fantastisk ud, når byen er fuld af lyserøde og hvide træer. Vi fik set en masse mindesteder i går, blandt andet Lincoln, Luther King og ofrene for Korea krigen - amerikanerne er meget storladne, så alle mindesteder er fulde af enten marmor, vandfald eller ordporno! Men flot og imponerende er det nu alligevel og der er meget respekt omkring landets forfædre.

Der var MEGET varmere end vi havde regnet med, så det endte med lidt flere stop rundt omkring hvor der skulle tankes væske på! Vi rendte rundt i korte ærmer helt ind til solen gik ned, så det var skønt! (og tiltrængt)

Vi kom forbi det hvide hus - som man desværre ikke kunne komme ret tæt på, men vi fik set det udefra, og det er absolut lige så fint som på film, i sær nu hvor alt er lyserødt og grønt!

Vi sluttede dagen af med at gå ind og se USAs constitution, og declaration of independence, hvor vi fik fortalt at hvis der skete terror, så ville dokumenterne blive reddet ud før præsidenten. Det var ikke tilladt at tage billeder derinde, så vi fik sneget os til at tage en af salen (så godt som muligt).

Efter det var vores fødder trætte og maver sultne, så vi tog en taxa tilbage på hotellet, hvor vi havde planer om at få noget mad og vaske noget tøj. Til vores gru blev vi informeret om at (på trods af at deres hjemmeside lovede det), der ikke var mulighed for vask på hotellet! SHIT! Planen var at der skulle vaskes tøj i washington, fordi vi har jo ikke tøj til 25 dage! Så nu bliver der vasket underbukser og strømper i håndvasken, og så er vi meget taknemlige for at vi har shoppet lidt tøj i outlet byen - for vi har ikke mere rent! Når vi kører mod bjergene i morgen, er det et krav at der er vask på næste hotel vi booker ind på om det så skal koste os en milion - rent tøj skal der til :)

Vi prøver at tage det med et smil, og så får vi dagen i dag til at gå med lige hvad vi har lyst til. Vi har lige spist bananer til morgenmad (da hotellet heller ikke har restaurant som lovet)!

Håber i har renere strømper end os :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar