fredag den 4. april 2014

For lidt tid, for meget at se!

Nu er over halvdelen af dagene i New York gået, og vi synes slet ikke vi er færdige med at være her! Vi har en Starbucks lige ved siden af vores hotel, hvor vi har spist morgenmad de sidste tre dage, det er sjovt at se amerikanerne  komme ind og købe én kop kaffe, men sidde her i flere timer! Folk kommer meget på cafeer og arbejder og læser.

Onsdag aften var vi trætte (MEGET), så det endte med at vi bestilte amerikansk pizza (og alt for meget af det), og så sov vi klokken 22! Det medvirkede at vi sov tre kvarter længere end onsdag, så det var alletiders! Torsdag gik med at gå rundt i byen og se nogle af de store og vigtige bygninger blandt andet Empire State, deres hovedbibliotek (dybt imponerende og Marc lignede ikke en der havde set sådan et før!), Grand Central og Rockefeller Center.

Vejret var vildt godt, og vinterjakkerne var blevet hjemme!

I går aftes tog vi ud og så stand-up på New York Comedy Club - det var skide sjovt! Bagefter gik turen på en sportsbar hvor vi fik aftensmad og et par øl eller tre.

Nu sidder vi og er færdige med at spise morgenmad, og turen i dag går på indendørs aktiviteter, da vejret skulle blive helt forfærdeligt! Det betyder museer, shopping, kaffe og cupcakes!

Vi håber i har det godt derhjemme <3 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar