mandag den 7. april 2014

Farvel til skønne New York

Sidste dag i NY var mere fantastisk end forventet - for vejret blev ALT for dejligt! Vi have planlagt en tur i Natural History Museum efter morgenmaden og da det er ret koldt herovre fra morgenstunden (alle dage), tog vi vinterjakker med - det viste sig at være dybt unødvendigt :)
Vi tog på museum hvor vi så meget frem til at få set nogle dinosaurusser!
Og det levede 100% op til vores forventninger! Det var SÅ fedt at få lov til at røre ved dino knogler, se kæmpe forhistoriske dyr og læse hvorfor de blev udryddet!
Til gengæld var vi mindre imponeret over deres store udstilling af udstoppede dyr (ja - flot var det da!), men vi vil nok hellere kigge på de levende når man nu kan gå i zoo og se dem der :)

Vejret var som sagt helt fantastisk, så vi spiste vores første, helt igennem, amerikanske frokost - hotdogs fra en stand på et gadehjørne (hotdogs herovre består af brød med pølse i og ketchup eller sennep og ikke andet). Så fangede vi en bænk og nød vejret.

Søndag aften spiste vi soulfood på en lille restaurant oppe i Harlem, man kunne godt se at det lå lidt længere væk fra den pæne del af Manhattan, da der kom flere skumle typer jo længere vi kom op!
Men maden var vildt godt - noget af det bedste vi har fået hele ugen!

Nu er vi ved at pakke, fordi vi skal videre. Turen går til Philadelphia, via en stor outlet by hvor der skal shoppes en masse. Her er alle designer varer på tilbud, så det skal nok blive godt :)

Vi er meget spændte på at køre på de amerikanske veje, så vi glæder os til at hente bilen i Newark lufthavn!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar