onsdag den 9. april 2014

Ghetto, historie og afslapning

I går besluttede vi os for at gå en tur ind til Philadelphia by (vi havde ingen ide om hvor vi boede i forhold til seværdighederne), og snakken gik meget på at det var nogle skumle typer der boede i vores område! På trods af det kom vi levende ind til Philadelphia, der var vel omkring tre kilometer. Philly er en nedslidt og gammel by der ligner noget der har fået lov til at forfalde de sidste 30 år. Der er utrolig meget slum og faldefærdige bygninger. Inde i byen kom vi til nogle af de ting vi gerne ville se, det var dog en smule overvurderet efter vores mening, men stadig interessant at se hvor USA som vi kender det opstod! Desuden så vi flere bygninger der havde været med i filmen National Tresure - så det var meget sjovt :)


Vi fandt et kæmpe indendørs madmarket, hvor der blev solgt alt fra levende hummer til philly cheese steaks (som vi selvfølgelig skulle prøve), cupcakes og grøntsager. Det var supet fedt, og havde Marc kunne blive der, så havde han gjort det!

Vi så USAs ældste gade, hvor der rent faktisk så ud til at bo mennesker endnu, selvom turister stimlede derom for at tage billeder af husene! Det må være meget irriterende!

Vi var ret trætte i føddernen i går ovenpå shoppingturen, så vi tænkte vi ville tage ud i vores område og se hvad der skete her! Da vi slog området op på nettet fandt vi dog ud af at der så absolut INTET
var i vores område, da det var farligt at færdes ude efter kl. 18, og at den bydel havde den højeste kriminalitetsrate i hele Philly (som i forvejen er plaget af meget høj kriminalitet)! Heldigvis lå vores hotel (mærkeligt nok) midt i Temple Univeristy - som er et kæmpe stort college - så vi havde lokal betjente over det hele :)

Vi tog nogle timer på værelset og traskede kl. 20 ned på den lokale bar hvor vi fik noget mad og et par billige long island iceteas (det var jo en college bar)! Vi var i seng omkring midnat og nu går turen til Washington :)

Turen kommer nok til at tage omkring 3 timer, så der er ikke så langt! Til gengæld er vi spændte på trafikken i Washington, og se om det overhovedet er muligt at komme ind til hotellet!

Vi håber i har det godt - for det har vi :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar