lørdag den 19. april 2014

Den lange vej til Key West!

Det tog omkring 8 timer at komme til Key West, så det var en lang tur! Til gengæld var det det hele værd! Vi bor på et bed and breakfast, hvor alle kommer hinanden ved og der er happy hour mellem 17 og 18 (hernede betyder happy hour - gratis)!
Her er super skønt, og stemning i rigtig Hemmingway stil! Det virker til at øllene er mange og moralen lav, så det har været nogle helt fantastiske dage her. Tiden er egentlig kun gået med at slappe af, gå lidt rundt på øen og sole os ved poolen :) det føles lidt som om alle, både ung og gammel, er på festferie. Barerne er der liv i fra kl. 11 til sent og humøret er højt ligeså længe. Gaderne er fyldt med fritgående høns og haner ( som larmer fra solen står op, meget træls) da key west er en del af et fuglereservat så alle fugle er fredet (vi hørte en historie om en kvinde som som fik en bøde på 500 usd fordi hendes hund bed en høne ihjel).

Nu går turen til Miami - det sidste stop inden vi skal hjem, men ikke før vi lige tager et stop i den sidste national park. I dag runder vi everglades hvor vi vil ud og have en tur i en airboat og forhåbentligt ser en alligator eller to.

Vi glæder os til at se nogle strande for mod forventningen, var der ingen her! Miami beach here we come!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar