lørdag den 5. april 2014

Museumsbesøg og stormagasiner!

I går tog vi på The Met, som er et af de største museer i New York.. Vi fik set nogle vildt flotte og meget kendte malerier. Blandet andet fik vi set Picasso, Dalí, Monet og Magritte. Der var også nogle meget mærkelige udstillinger af moderne "kunst" som nærmest lignede noget der var lavet mens kunsteren havde taget for meget syre! Det var et vildt fedt museum, og levede klart op til vores forventninger! Det ligger over vores museums besøg i Paris og Berlin, så det var meget positivt :)
Vejret var rigtig elendigt i går, så vi var på museet til kl. 15, hvorefter vi gik de omkring 3km, til vores hotel, fordi vi ikke kunne finde en metro ( og ja - vi blev meget våde)! Da vi var hunde sultne over at have misset frokost og ikke havde fået andet end en bagel og en kop kaffe til morgenmad, nappede vi pizza med hjem på hotellet, hvor vi crashede fuldstændig og fandt en god film i tv. Vi sov tidligt i går så vi var friske til i dag - det var nemlig en vigtig dag! SHOPPE DAG!

Vi fik købt lidt af hvert og vi var i de store magasiner som Saks fifth avenue og Bloomingdales. Vi var i Nike og Converse som var kæmpe store (Nike var 5 etager)!  Omkring frokost tog vi på Katz Deli, som er et meget berømt spisested. De er kendte for deres sandwiches som vi selvfølgelig skulle prøve! De bestod af hvidt brød og kød! Hvor kødet svarede til 80% af sandwichen! Puha hvor blev vi mætte, det var en smule ulækkert!

Efter at have shoppet lidt mere, tog vi tilbage til hotellet med to cupcakes (de skulle jo prøves). Endnu en ting der er mega stort herovre, og nu står der to halve cupcakes i køleskabet til senere :)

I aften har vi booket bord på en to stjernet michelin restaurant, hvor vi skal hen os spise sushi! Det glæder vi os rigtig meget til, så nu venter vi bare på at klokken bliver 21, så vi kan komme afsted (de spiser ret sent herovre i weekenden - så det gør vi også)!

Vi kan ikke få billederne til at fungere i dag, så vi håber at lægge lidt flere op i morgen formiddag i stedet :)

Ha' en dejlig lørdag !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar