fredag den 11. april 2014

Babypanda, fly og flere kilometer i benene

Efter en nat i turens hidtil dårligste seng, stod vi op til høj solskin fra en skyfri himmel og en temperatur der allerede var på op over de 20 grader. Planen for dagen var at tage en tur i Washington zoo som er den eneste zoo udenfor Kina der har fået lov at beholde sin pandaunge. Så efter en hurtig morgenmad på værelset satte vi os i vores fine Nissan og tog ud for at se vidunderet. Vi fandt hurtig ud af at pandaerne er den absolut største attraktion og vi var meget glade for at vi var kommet tidligt:) Udove pandaerne var det en kæmpe zoo som også havde lavet en "vej" i nogle master så deres orangutanger kunne svinge sig mellem deres 2 huse og lige over vores hoveder, fantastisk!

Efter en køretur hjem der tog 3-4 gange så lang tid som turen derud (den dejlige amerikanske trafik) var det meget tæt på at vi ikke kom videre da vi lige skulle ligge i 5 minutter. Men videre kom vi. Capitol Hill, deres svar på folketinget, skulle jo ses og hvis fødderne holdte var der jo en masse museer. Capitol er imponerende stort og vi er kede af at vi ikke fik bestilt en rundtur i tide hjemmefra (dette skal gøres mindst 3-4 måneder før).
Fødderne holdte og vi tog en tur på air and space museum hvor der var mulighed for at se en masse historiske fly såsom brdr. Wrights fly, the spirit of st. louis og en masse fartøjer der har været en tur i rummet. Det var ikke det museum der tog længst tid men var absolut et besøg værd.
Vi sluttede dagen af på Hard Rock Cafe og tog derefter gåturen hjem igen (fødderne er ved at være meget ømme). Da sloen havde været fremme hele dagen var vores vinterblege kroppe godt mærket, men vi klager ikke:)


Nu er vi ved at pakke så vi kan komme afsted mod national parkerne Shenandoah og Great Smokey Mountains.
Ha' det godt derhjemme, for det har vi:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar