mandag den 14. april 2014

Charleston og ingen billeder :(

I går eftermiddags landede vi i Charleston. Det første vi så var Boone Hall, som er en af de største og ældste plantager i USA. På et tidspunkt havde bomuldsplantagen over 300 slaver.

Vi kørte bagefter til hotellet, og fandt senere en god caribisk inspireret sportsbar hvor vi fik noget hammer godt med, og bagefter var vi med i en amerikansk pubquiz, hvor vi overraskende nok blev 5'er :)

I dag har vi været rundt i Charleston by, men har været lidt generet af regnevejr, så vi har været fanget blandt andet i en går inde i byen, og ellers også lidt på værelset! Heldigvis har det været lunt, så det var ikke alt for koldt da det regnede.

I morgen skal vi køre den lange tur til Orlando, som kommer til at tage 6-7 timer! puha det bliver lidt kedeligt nåt det skal foregå på motorvej! Desuden må man max køre 70 miles i timen, som svarer til cirka 115 km/t.. Det går laaaangsomt ;)

Det er umuligt herovre at få internet godt nok til at uploade billeder til bloggen, så nu kommer der lidt billeder på facebook i stedet :) håber i alle kan være med derinde!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar